Պաշտպանությունների արխիվ

Ամսաթիվ (YYYY-MM)
Սեպ. 11 2020
Բուսական հումքի չորացումով վերամշակման տեխնոլոգիայի կատարելագործում պտուղբանջարեղենային չիփսերի արտադրության նպատակով Հայաստանի ազգային ագրարային համալսարան Բուսական և կենդանական ծագման մթերքների վերամշակման և արտադրության տեխնոլոգիա ( Ե.18.01 )
Հոկ. 30 2019
Պտղային ալկոհոլային խմիչքների արտադրության տեխնոլոգիայի կատարելագործում Հայաստանի ազգային ագրարային համալսարան Բուսական և կենդանական ծագման մթերքների վերամշակման և արտադրության տեխնոլոգիա ( Ե.18.01 )
Դեկ. 24 2018
Կորիզավոր մրգերից թունդ ալկոհոլային ըմպելիքների արտադրման նոր տեխնոլոգիաների մշակում Հայաստանի ազգային ագրարային համալսարան Բուսական և կենդանական ծագման մթերքների վերամշակման և արտադրության տեխնոլոգիա ( Ե.18.01 )
Դեկ. 21 2018
Գետնախնձորի բնական գինու արտադրական տեխնոլոգիայի մշակում Հայաստանի ազգային ագրարային համալսարան Բուսական և կենդանական ծագման մթերքների վերամշակման և արտադրության տեխնոլոգիա ( Ե.18.01 )
Նոյ. 28 2018
Կարմրահյութ խաղողի սորտից վարդագույն գինու պատրաստման տեխնոլոգիայի մշակում և որակավորման հատկանիշների հետազոտում Հայաստանի ազգային ագրարային համալսարան Բուսական և կենդանական ծագման մթերքների վերամշակման և արտադրության տեխնոլոգիա ( Ե.18.01 )
Դեկ. 15 2017
Տեղական ձկնահումքից երշիկների արտադրության տեխնոլոգիայի կատարելագործում Հայաստանի ազգային ագրարային համալսարան Բուսական և կենդանական ծագման մթերքների վերամշակման և արտադրության տեխնոլոգիա ( Ե.18.01 )
Հոկ. 12 2017
Խաղողի մամլվածքից սննդային հավելումների արտադրության տեխնոլոգիայի մշակում Հայաստանի ազգային ագրարային համալսարան Բուսական և կենդանական ծագման մթերքների վերամշակման և արտադրության տեխնոլոգիա ( Ե.18.01 )
Մայ. 12 2017
Վտանգների վերլուծության և հսկման կրիտիկական կետերի HACCP համակարգի կիրառման արդյունավետության գնահատումը հանքային ջրերի արտադրությունում Հայաստանի ազգային ագրարային համալսարան Բուսական և կենդանական ծագման մթերքների վերամշակման և արտադրության տեխնոլոգիա ( Ե.18.01 )
Մայ. 12 2017
Պաստերացված կաթի արտադրության ռիսկերի գնահատում և մածունի տեխնոլոգիայի կատարելագործում Հայաստանի ազգային ագրարային համալսարան Բուսական և կենդանական ծագման մթերքների վերամշակման և արտադրության տեխնոլոգիա ( Ե.18.01 )
Դեկ. 24 2015
Կոնյակի սպիրտի պահորակման գործընթացի արագացման նպատակով ֆիզիկական գործոնների ազդեցության ուսումնասիրումը Հայաստանի ազգային ագրարային համալսարան Բուսական և կենդանական ծագման մթերքների վերամշակման և արտադրության տեխնոլոգիա ( Ե.18.01 )
Նոյ. 26 2015
Բուսական սպիտակուցներով հարստացված ֆունկցիոնալ հացաբուլկեղենի տեխնոլոգիաների մշակում Հայաստանի ազգային ագրարային համալսարան Բուսական և կենդանական ծագման մթերքների վերամշակման և արտադրության տեխնոլոգիա ( Ե.18.01 )
Ապրիլ 27 2015
Կարճաչափ մակարոնեղենի արտադրության տեխնոլոգիայի կատարելագործում նոր բաղադրագրերի և չորացման ռեժիմների մշակումով Հայաստանի ազգային ագրարային համալսարան Բուսական և կենդանական ծագման մթերքների վերամշակման և արտադրության տեխնոլոգիա ( Ե.18.01 )
Դեկ. 02 2014
Վայոց Ձորի աբորիգեն խաղողի քիչ տարածված սորտերից և կլոններից բնական գինիների ստացման տեխնոլոգիայի կատարելագործումը Հայաստանի ազգային ագրարային համալսարան Բուսական և կենդանական ծագման մթերքների վերամշակման և արտադրության տեխնոլոգիա ( Ե.18.01 )
Սեպ. 26 2013
Բանաջարեղենային պահածոների նոր արտադրատեսակների տեխնոլոգիաների և բաղադրատոմսերի մշակումը Հայաստանի ազգային ագրարային համալսարան Բուսական և կենդանական ծագման մթերքների վերամշակման և արտադրության տեխնոլոգիա ( Ե.18.01 )
Հուլ. 12 2013
Դիֆուզիայի ազդեցության հետազոտումը թունդ ալկոհոլային խմիչքների արտադրությունում Հայաստանի ազգային ագրարային համալսարան Բուսական և կենդանական ծագման մթերքների վերամշակման և արտադրության տեխնոլոգիա ( Ե.18.01 )