Архив защит

Дата (YYYY-MM)
Сен 11 2020
Совершенствование технологии переработки сушкой растительных сырьевых материалов для производства плодоовощных чипсов Национальный аграрный университет Армении Технология переработки и производства продуктов растительного и животного происхождения ( Ե.18.01 )
Окт 30 2019
Պտղային ալկոհոլային խմիչքների արտադրության տեխնոլոգիայի կատարելագործում Հայաստանի ազգային ագրարային համալսարան Բուսական և կենդանական ծագման մթերքների վերամշակման և արտադրության տեխնոլոգիա ( Ե.18.01 )
Дек 24 2018
Կորիզավոր մրգերից թունդ ալկոհոլային ըմպելիքների արտադրման նոր տեխնոլոգիաների մշակում Հայաստանի ազգային ագրարային համալսարան Բուսական և կենդանական ծագման մթերքների վերամշակման և արտադրության տեխնոլոգիա ( Ե.18.01 )
Дек 21 2018
Գետնախնձորի բնական գինու արտադրական տեխնոլոգիայի մշակում Հայաստանի ազգային ագրարային համալսարան Բուսական և կենդանական ծագման մթերքների վերամշակման և արտադրության տեխնոլոգիա ( Ե.18.01 )
Нбр 28 2018
Կարմրահյութ խաղողի սորտից վարդագույն գինու պատրաստման տեխնոլոգիայի մշակում և որակավորման հատկանիշների հետազոտում Հայաստանի ազգային ագրարային համալսարան Բուսական և կենդանական ծագման մթերքների վերամշակման և արտադրության տեխնոլոգիա ( Ե.18.01 )
Дек 15 2017
Տեղական ձկնահումքից երշիկների արտադրության տեխնոլոգիայի կատարելագործում Հայաստանի ազգային ագրարային համալսարան Բուսական և կենդանական ծագման մթերքների վերամշակման և արտադրության տեխնոլոգիա ( Ե.18.01 )
Окт 12 2017
Խաղողի մամլվածքից սննդային հավելումների արտադրության տեխնոլոգիայի մշակում Հայաստանի ազգային ագրարային համալսարան Բուսական և կենդանական ծագման մթերքների վերամշակման և արտադրության տեխնոլոգիա ( Ե.18.01 )
Май 12 2017
Վտանգների վերլուծության և հսկման կրիտիկական կետերի HACCP համակարգի կիրառման արդյունավետության գնահատումը հանքային ջրերի արտադրությունում Հայաստանի ազգային ագրարային համալսարան Բուսական և կենդանական ծագման մթերքների վերամշակման և արտադրության տեխնոլոգիա ( Ե.18.01 )
Май 12 2017
Պաստերացված կաթի արտադրության ռիսկերի գնահատում և մածունի տեխնոլոգիայի կատարելագործում Հայաստանի ազգային ագրարային համալսարան Բուսական և կենդանական ծագման մթերքների վերամշակման և արտադրության տեխնոլոգիա ( Ե.18.01 )
Дек 24 2015
Կոնյակի սպիրտի պահորակման գործընթացի արագացման նպատակով ֆիզիկական գործոնների ազդեցության ուսումնասիրումը Հայաստանի ազգային ագրարային համալսարան Բուսական և կենդանական ծագման մթերքների վերամշակման և արտադրության տեխնոլոգիա ( Ե.18.01 )
Нбр 26 2015
Բուսական սպիտակուցներով հարստացված ֆունկցիոնալ հացաբուլկեղենի տեխնոլոգիաների մշակում Հայաստանի ազգային ագրարային համալսարան Բուսական և կենդանական ծագման մթերքների վերամշակման և արտադրության տեխնոլոգիա ( Ե.18.01 )
Апр 27 2015
Կարճաչափ մակարոնեղենի արտադրության տեխնոլոգիայի կատարելագործում նոր բաղադրագրերի և չորացման ռեժիմների մշակումով Հայաստանի ազգային ագրարային համալսարան Բուսական և կենդանական ծագման մթերքների վերամշակման և արտադրության տեխնոլոգիա ( Ե.18.01 )
Дек 02 2014
Վայոց Ձորի աբորիգեն խաղողի քիչ տարածված սորտերից և կլոններից բնական գինիների ստացման տեխնոլոգիայի կատարելագործումը Հայաստանի ազգային ագրարային համալսարան Բուսական և կենդանական ծագման մթերքների վերամշակման և արտադրության տեխնոլոգիա ( Ե.18.01 )
Сен 26 2013
Բանաջարեղենային պահածոների նոր արտադրատեսակների տեխնոլոգիաների և բաղադրատոմսերի մշակումը Հայաստանի ազգային ագրարային համալսարան Բուսական և կենդանական ծագման մթերքների վերամշակման և արտադրության տեխնոլոգիա ( Ե.18.01 )
Июл 12 2013
Դիֆուզիայի ազդեցության հետազոտումը թունդ ալկոհոլային խմիչքների արտադրությունում Հայաստանի ազգային ագրարային համալսարան Բուսական և կենդանական ծագման մթերքների վերամշակման և արտադրության տեխնոլոգիա ( Ե.18.01 )